algemeen | alternate

12V QuickPump

Op HardwareComponenten.nl is alles over algemeen te vinden: waaronder alternate en specifiek 12V QuickPump (12V-QuickPump1CBOZ001)

De 120V Quickpump van Coleman is een gebruiksvriendelijke luchtpomp die is ontworpen voor het snel opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld een opblaasbaar luchtbed. De QuickPump kan alleen worden gebruikt op 12 V DC-autostekkers en wordt geleverd met een Double Lock-ventiel en adapters voor knijpventielen.EUR: 24.95

Andere producten uit deze categorie

Adventure Kit Opblaasboot

Op HardwareComponenten.nl is alles over algemeen te vinden: waaronder alternate en specifiek Adventure Kit Opblaasboot

Air bed Double Comfort Plus

Op HardwareComponenten.nl is alles over algemeen te vinden: waaronder alternate en specifiek Air bed Double Comfort Plus

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties