software | magix

MAGIX Audio Cleaning Lab

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder magix en specifiek MAGIX Audio Cleaning Lab (MAGIX-Audio-Cleaning-Lab017690)

Engelstalige programmaversie Het nieuwe programma MAGIX Audio Cleaning Lab is tot in detail geoptimaliseerd voor het digitaliseren van lp's en de restauratie van audio-opnames. Dankzij de combinatie uit eenvoudige 1-klikoplossingen, intuïtieve bediening en professionele gereedschappen zoals de spectraalweergave, beleeft u uw opnames in de hoogste audiokwaliteit.


model / type / soort: 17690
verzendkosten: � 0.00

EUR: 49.99

Andere producten uit deze categorie

MAGIX Page & Layout Designer 11

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder magix en specifiek MAGIX Page & Layout Designer 11

MAGIX Photostory easy (versie 2)

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder magix en specifiek MAGIX Photostory easy (versie 2)

MAGIX 3D Maker 7

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder magix en specifiek MAGIX 3D Maker 7

 MAGIX AG

MAGIX.com biedt particuliere en professionele gebruikers een technologisch hoogwaardig en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk aanbod van software en digitale inhoud voor het vormgeven, bewerken, presenteren en archiveren van digitale foto's, video en muziek. Op dit gebied is MAGIX internationale marktleider met meer dan 10 miljoen klanten!
Heb jij wel eens zaken gedaan met MAGIX AG (magix)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties