bediening | playseat

Playseat® Brake Pedal

Op HardwareComponenten.nl is alles over bediening te vinden: waaronder playseat en specifiek Playseat® Brake Pedal (Playseat-Brake-Pedal4192|2)

Velen van de echte race freaks gebruiken het koppelingspedaal van de G25/G27/G29 niet. We rijden en schakelen liever met de pedals op het stuur. Daardoor is het koppelingspedaal overbodig. Playseat heeft hiervoor nu een mooie oplossing gevonden. Maak van je ontkoppelingspedaal een extra grote rem !!Het plaatje is vervaardigd uit hetzelfde materiaal als die van de originele pedalen en is gemakkelijk te bevestigen.Gewoon de rem en koppelingspedaal demonteren door de 4 bouten los te maken en onze Playseat rempedaal te monteren met dezefde bouten et voila ! Racen maar ! Specificaties: Gewicht: 0.328 KG. Type: G25/G27/G29 rempedaal.


merk: Playseat®
model / type / soort: 8717496871039
levertijd: 1 dag(en)
verzendkosten: � 6.95

EUR: 39.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op HardwareComponenten.nl is alles over bediening te vinden: waaronder playseat en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

G27 GearShift Sticker

Op HardwareComponenten.nl is alles over bediening te vinden: waaronder playseat en specifiek G27 GearShift Sticker

 Gadgets & Trends

Dé complete webshop met het gehele assortiment Race en Vliegsimulatie stoelen van het Wereldwijd bekende merk Playseat. Naast deze stoelen tevens een ruim assortiment aan stuurtjes, racegames en consoles.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (playseat)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties