gaming | alternate

AKRacing Master Series Pro Deluxe gamestoel

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek AKRacing Master Series Pro Deluxe gamestoel (AKRacing-Master-Series-Pro-Deluxe-gamestoel1588165)

Om de ultieme game-ervaring verder te verbeteren, kan je de zwarte Pro Deluxe Gaming Chair overwegen - de nieuwe versie van AKRacing's best verkochte Pro-model ooit. Pro Deluxe is beschikbaar in premium Braziliaans topleder dat een exclusieve look en verbeterde klimaatbeheersing biedt tijdens hete spelsessies. Extra diepe zitting voor extra beenruimte, 4-dimensionale armleuningen voor individuele ondersteuning van de ellenboog, 100% koudgehard vormschuim met optimale dichtheid voor de juiste houding en urenlang comfortabel zitten - dit alles op een bijzonder duurzaam, zeer sterk aluminium 5-sterren onderstel.EUR: 599.00

Andere producten uit deze categorie

MSI Optix MAG322CQR 31.5" Curved Gaming Monitor 2x HDMI, DisplayPort, 2x USB-A 2.0, USB-B 2.0, USB-C, 165 Hz

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek MSI Optix MAG322CQR 31.5

BenQ PD3200U 32" 4K Ultra HD Monitor 2x HDMI, DisplayPort, Mini-DisplayPort, 4x USB-A 3.2 (5 Gbit/s), 2x USB-B 3.0

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek BenQ PD3200U 32

BenQ GL2480 24" Gaming Monitor HDMI, VGA, DVI

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek BenQ GL2480 24

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties