gaming | alternate

Acer Nitro RG270bmiix 2x HMDI, VGA

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Acer Nitro RG270bmiix 2x HMDI, VGA (Acer-Nitro-RG270bmiix-2x-HMDI-VGA1659792)

De Nitro RG270bmiix IPS gaming monitor van Acer biedt razendsnelle responstijden, een hoge verversingsfrequentie en zorgt samen met AMD Free-Sync technologie altijd voor de best mogelijke weergave van alle games. Het heldere paneel van 69 cm (27 inch) met Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels) zorgt voor een scherpe weergave, of het nu gaat om games, het bekijken van mediacontent of het bewerken van documenten. Met zijn ZeroFrame ontwerp en ultra-dunne scherm frame, is de RG270bmiix ideaal voor multi-monitor instellingen.EUR: 199.00

Andere producten uit deze categorie

Logitech Saitek Farm Sim Controller stuurwiel

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Logitech Saitek Farm Sim Controller stuurwiel

SAMSUNG T350 LF27T350FHRXEN

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek SAMSUNG T350 LF27T350FHRXEN

Alienware AW3821DW 37.52" Curved UltraWide Gaming Monitor 2x HDMI, DisplayPort, 5x USB-B, 144 Hz

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Alienware AW3821DW 37.52

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties