gaming | alternate

Acer Nitro VG270 27" Gaming Monitor 2x HDMI, VGA

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Acer Nitro VG270 27

De Acer Nitro VG270 is de perfecte 27" Full HD-monitor voor gamers. Met een IPS-paneel, een reactietijd van 1 ms en een refresh rate van 75 Hz levert het scherm haarscherpe beelden. De AMD FreeSync-technologie zorgt daarbij voor ongelooflijk vloeiende en snelle beelden, zonder tearing, ghosting of stotteren. De monitor heeft een ZeroFrame ontwerp, wat inhoudt dat hij aan drie zijden vrijwel geen rand heeft. Ideaal dus om met meerdere schermen naast elkaar te gamen. Verder is er de mogelijkheid om het scherm naar voren of naar achteren te kantelen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden tijdens het gamen. De monitor beschikt over twee HDMI-poorten, een VGA-poort, een audio-ingang en -uitgang en twee ingebouwde speakers.EUR: 199.00

Andere producten uit deze categorie

BenQ EX2510 24.5" Gaming Monitor FullHD, 144 Hz, HDR10

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek BenQ EX2510 24.5

Sharkoon ELBRUS 2 Gaming Chair gamestoel

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Sharkoon ELBRUS 2 Gaming Chair gamestoel

Next Level Racing Floor Mat

Op HardwareComponenten.nl is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek Next Level Racing Floor Mat

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties