software | alternate

Corel DRAW Graphics Suite 2019 Windows, Nederlands

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder alternate en specifiek Corel DRAW Graphics Suite 2019 Windows, Nederlands (Corel-DRAW-Graphics-Suite-2019-Windows-Nederlands1610065)

Durf op een andere manier te ontwerpen met CorelDRAW Graphics Suite 2019 voor Windows. Je vindt alle vereiste tools voor professionele vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en ontwerp om sneller, slimmer en op meer plekken te werken, met deze superieure software voor grafisch ontwerp. Met niet-destructieve effecten voor bitmap- en vectorvoorwerpen, meer controle over voorwerpen, lagen en pagina's, een verbeterde pixelworkflow voor tot op de pixel perfecte documenten en Nieuw in de suite! Werk onderweg met CorelDRAW.app! Neem controle Beheer uw ontwerptraject en kies zelf hoe u de suite koopt. Profiteer van de premiummogelijkheden die voor het platform van uw keuze, Windows of Mac, zijn ontwikkeld en werk onderweg met CorelDRAW.app. Wees creatief Of u nu borden, logo's, webafbeeldingen of drukwerk ontwerpt, u kunt profiteren van ongeëvenaarde aanpassingen en andere mogelijkheden die uw unieke stijl perfect aanvullen. Wees doelmatig Optimaliseer uw productie door tijd te besparen met een krachtige suite met creatieve toepassingen die intuïtieve gereedschappen koppelen aan snelheid, kracht en prestaties. Wat krijgt je? Uit uw creativiteit op gedurfde wijze met een uitgebreide suite met professionele grafische tools. CorelDRAW 2019 U beschikt over alle krachtige tools voor vectorillustratie en paginalay-out waarmee u elk project voor elke klant aankunt, met deze veelzijdige software voor grafisch ontwerp. PHOTO-PAINT 2019 Haal het optimale uit uw foto's met de krachtige fotobewerkingsmogelijkheden van Corel PHOTO-PAINT 2019 en profiteer van een workflow die is geïntegreerd met CorelDRAW. CorelDRAW.app Nieuw in de suite! Meld u aan bij CorelDRAW.app wanneer u onderweg bent zonder computer, zodat u op elke locatie toegang heeft tot uw werk. Font Manager 2019 Organiseer en beheer uw lettertypebibliotheek met de intuïtieve Corel Font Manager 2019. U kunt uw favoriete lettertypen gebruiken zonder ze te hoeven installeren. CAPTURE 2019 Leg in één klik afbeeldingen van uw computerscherm vast, waaronder het volledige scherm, afzonderlijke vensters of menulijsten, met CAPTURE 2019. AfterShot 3 HDR Breng correcties en verbeteringen op professioneel niveau aan in uw RAW- of JPEG-foto's en creëer HDR-afbeeldingen (High Dynamic Range) met AfterShot 3 HDR. (Verkrijgbaar in het Engels, Duits en Japans).EUR: 799.00

Andere producten uit deze categorie

Microsoft Office Home & Business 2021 Engels

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder alternate en specifiek Microsoft Office Home & Business 2021 Engels

Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2021 Nederlands

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder alternate en specifiek Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2021 Nederlands

Corel PaintShop Pro 2020

Op HardwareComponenten.nl is alles over software te vinden: waaronder alternate en specifiek Corel PaintShop Pro 2020

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties