tablets | alternate

Asmodee Dragon Shield sleeves: Christmas dragon 2021 100 stuks

Op HardwareComponenten.nl is alles over tablets te vinden: waaronder alternate en specifiek Asmodee Dragon Shield sleeves: Christmas dragon 2021 100 stuks (Asmodee-Dragon-Shield-sleeves-Christmas-dragon-2021-100-stuks1794471)

Een heldere voorkant en een schattig 'Christmas dragon 2021' door Godfrey Escota op de achterkant. Dragon Shield sleeves zijn direct op de sleeve gedrukt en pellen of splijten niet. Ze hebben een licht gestructureerde achterkant waardoor ze zijdezacht aanvoelen. Geen witte randen, full art of gekleurde frames. In de stevige kartonnen doos passen 75+ enkele kaarten of 65+ dubbele kaarten met sleeve. Een doosje bevat 100 sleeves en is voorzien van een label om je favoriete deck te labelen.EUR: 12.99

Andere producten uit deze categorie

MediaRange CD Slimcase black 100 stuks

Op HardwareComponenten.nl is alles over tablets te vinden: waaronder alternate en specifiek MediaRange CD Slimcase black 100 stuks

Apple iPad Pro 11" (2021) WiFi (MHQY3NF/A) 3e generatie, 1TB, iPadOS 14

Op HardwareComponenten.nl is alles over tablets te vinden: waaronder alternate en specifiek Apple iPad Pro 11

Apple Pencil Gen. 1

Op HardwareComponenten.nl is alles over tablets te vinden: waaronder alternate en specifiek Apple Pencil Gen. 1

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties