verzorging | alternate

Amazfit Bip U Pro smartwatch

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit Bip U Pro smartwatch (Amazfit-Bip-U-Pro-smartwatch1699916)

De roze Amazfit Bip U Pro Smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om notificaties voor sms-berichten, oproepen en andere app-notificaties van de smartphone weer te geven, maar kan dankzij de geïntegreerde BioTracker 2 PPG-sensor ook veel fitness- en gezondheidsgegevens registreren. Zelfs het zuurstofgehalte in het bloed, onder andere. Op verzoek levert hij alle gegevens die je nodig hebt om optimaal actief te blijven sporten. Zowel lichaamsgerelateerde informatie zoals stappen, afstand, hartslag, slaapgewoonten als meer specifieke informatie over activiteiten zoals hoogteverschillen of loopritme kan ook informatie over het weer weergeven of een stopwatch instellen. En dankzij de geïntegreerde GPS en kompas, weet de Bip U Pro altijd waar je bent. Speciaal voor fitnessfans is de Amazfit Bip U Pro niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een onmisbaar hulpmiddel voor trainingsoptimalisatie met meer dan 60 voorgeïnstalleerde sportmodi.EUR: 67.90

Andere producten uit deze categorie

Amazfit Pace smartwatch

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit Pace smartwatch

Braun BT5240 baardtrimmer

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Braun BT5240 baardtrimmer

Medisana PSM Personenweegschaal

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Medisana PSM Personenweegschaal

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties