verzorging | alternate

Amazfit GTR smartwatch 47 mm

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit GTR smartwatch 47 mm (Amazfit-GTR-smartwatch-47-mm1566843)

De Amazfit GTR is een smartwatch met een klassiek horlogeontwerp, maar met intelligente elementen. Of je nu buiten aan het lopen bent of een stijlvol pak draagt, de Amazfit GTR past perfect bij jouw behoeften. Het verbluffende 326 PPI AMOLED-display zorgt ervoor dat je naar jouw horloge blijft staren. Met de revolutionaire batterijduur van 24 dagen hoef je je geen zorgen meer te maken over een lege batterij. De Amazfit GTR is waterbestendig tot een diepte van 50 meter waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij het dragen in het dagelijks leven of zwemmen. De Amazfit GTR beschikt over de de BioTracker TM PPG biologische optische volgsensor en een algoritme ontwikkeld door Huami. De Amazfit GTR biedt niet alleen een 24-uurs onophoudelijke, uiterst nauwkeurige hartslagmeting, maar biedt ook functies zoals trillingswaarschuwingen als de hartslag veel te hoog is of buiten het hartslagbereik tijdens het sporten. Zolang je de Amazfit GTR draagt, telt hij je stappen en het de intensiteit van je training, doorheen de hele dag. Wanneer je in slaap valt wordt jouw slaaptoestand gedetailleerd vastgelegd. De nieuw ontworpen Amazfit-app is de perfecte aanvulling op de Amazfit GTR. Je kunt de instellingen van je horloge aanpassen, de wijzerplaat wijzigen, de geschiedenis van de trainingsgegevens bekijken en exclusieve trainingsplannen instellen om je te helpen betere prestaties te krijgen.EUR: 149.90

Andere producten uit deze categorie

Amazfit Pace smartwatch

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit Pace smartwatch

Medisana NM 870 Nekmassage kussen massagekussen

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Medisana NM 870 Nekmassage kussen massagekussen

Grundig Volume- en krulborstel HS 5620 heteluchtborstel

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Grundig Volume- en krulborstel HS 5620 heteluchtborstel

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties