verzorging | alternate

BaByliss Speed Pro 2000 Föhn 6704WE

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek BaByliss Speed Pro 2000 Föhn 6704WE (BaByliss-Speed-Pro-2000-Fhn-6704WE1606692)

Gemaakt in Italië - een salonwaardige 2000W föhn met een AC-motor voor een snel en professioneel resultaat. Deze Speed Pro 2000 Föhn 6704WE van BaByliss heeft een professionele AC-motor. Dit is een krachtige motor die tot wel 100 km/uur lucht blaast en langer meegaat dan föhns met een DC-motor. Bij de föhn krijg je een smalle blaasmond van 6mm. Doordat hij zo smal is kan er geconcentreerd lucht uit de blaasmond komen en krijg jij je haar mooi strak gestyled. Je kunt hierdoor wat preciezer met iedere lok aan de slag.EUR: 29.99

Andere producten uit deze categorie

Rio Eye Essentials Cosmetic Brush Collection 6 stuks

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Rio Eye Essentials Cosmetic Brush Collection 6 stuks

Beurer Beur Muscle Booster EM 22

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer Beur Muscle Booster EM 22

Panasonic ES-LV97-K803

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Panasonic ES-LV97-K803

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties