verzorging | alternate

Bestron ASB350Z Airstyler heteluchtborstel

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Bestron ASB350Z Airstyler heteluchtborstel (Bestron-ASB350Z-Airstyler-heteluchtborstel1407508)

De Bestron ASB350Z Airstyler is een heteluchtborstel, ideaal voor het krullen van verschillende haarlengtes. De borstel biedt de keuze uit drie warmte/snelheidsstanden (stand 1 - lauw, stand 2 - warm, stand C - koud) en een coolshot-functie om de haarstijl te fixeren. Daarnaast is er een ontgrendelknop voor eenvoudig uitrollen van het haar. Inclusief een tweede extra lange en smalle borstelEUR: 9.99

Andere producten uit deze categorie

Amazfit Pace smartwatch

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit Pace smartwatch

Beurer Cellulitismassageapparaat CM50 wellness

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer Cellulitismassageapparaat CM50 wellness

Braun Oral-B Pro 2 2000 elektrische tandenborstel

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Braun Oral-B Pro 2 2000 elektrische tandenborstel

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties