verzorging | alternate

Beurer 3D-Shiatsu-massageapparaat MG 151 massage apparaat

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer 3D-Shiatsu-massageapparaat MG 151 massage apparaat (Beurer-3D-Shiatsu-massageapparaat-MG-151-massage-apparaat1400775)

Met het Beurer 3D-Shiatsu-massageapparaat MG 151 kun je genieten van een ontspannende of juist een verkwikkende massage die verlichtend werkt bij bijvoorbeeld stijve spieren, pijn of vermoeidheid. Het apparaat biedt een krachtige, intensieve massage voor nek, rug, schouders en dijbenen. De MG 151 heeft acht 3D-massagekoppen voor een realistische massagebeleving, paarsgewijs roterend of rechtsom/linksom draaiend. Het is zeer gebruiksvriendelijk door het geïntegreerde bedieningselement en een praktische draaggreep. Er zijn drie eerbare intensiteitsstanden en een licht- en warmtefunctie.EUR: 54.90

Andere producten uit deze categorie

Amazfit Pace smartwatch

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Amazfit Pace smartwatch

Braun Opzetborstel TriZone 5 stuks

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Braun Opzetborstel TriZone 5 stuks

Beurer Paraffinebad MP 70 nagelverzorging

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer Paraffinebad MP 70 nagelverzorging

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties