verzorging | alternate

Beurer Apparaat voor nekmassage MG150

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer Apparaat voor nekmassage MG150 (Beurer-Apparaat-voor-nekmassage-MG150969474)

De MG150 van Beurer is een massage apparaat geschikt voor een schouder- en nekmassage. Het apparaat geeft een krachtige klopmassage en verlicht daarmee spanningen in de diepere spierlagen. Het apparaat beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk geïntegreerde bedieningselement voor het instellen van de 6 massageprogramma's en een praktische handgreep. Het apparaat is ook handsfree te gebruiken.EUR: 69.90

Andere producten uit deze categorie

Beurer Buikspierriem EM 37

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Beurer Buikspierriem EM 37

Braun Haartrimmer HC5090

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Braun Haartrimmer HC5090

Braun Scheerkop Combipack 32S

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder alternate en specifiek Braun Scheerkop Combipack 32S

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties