verzorging | expert

Babyliss 6000E BaByliss Pro Digital Föhn Haardroger

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Babyliss 6000E BaByliss Pro Digital Föhn Haardroger (Babyliss-6000E-BaByliss-Pro-Digital-Fhn-Haardroger372568720)

De BaByliss 6000E haardroger (föhn) heeft een 2200 W motor. Het kan een hoge blaassnelheid bereiken en droogt erg efficiënt, waardoor jouw haar extra snel droog is. De ionische anti-frizz functie en de coolshot zorgen er vervolgens voor dat jouw haar extra glad en glanzend wordt en het model extra lang blijft zitten. Voordelen van de BaByliss 6000E * Veilig in gebruik - dankzij de temperatuursensor komt de temperatuur nooit hoger dan 70 °C * Prettig in gebruik - 2, 5 m kabel en 400 gram gewicht * 3 droog- en 8 temperatuurinstellingen * Voorzien van ionische anti-frizz functie en coolshot Langdurig behoud van glanzend en glad haar De haardroger is voorzien van een ionische anti-frizz functie. Hierdoor worden er tijdens het gebruik ionen, negatief statisch geladen deeltjes, aan het haar afgegeven. Dit zorgt ervoor dat jouw haar niet statisch zal worden en niet zal gaan pluizen. Het maakt het haar bovendien perfect glanzend en glad. Wanneer je jouw haar goed gestyled hebt, zou je dit zo lang mogelijk willen behouden. Dankzij de coolshot kan dit. Het geeft een shot koude lucht af, waardoor het haar langer blijft zitten en nog meer glans krijgt. Inclusief blaasmond en diffuser Bij de föhn krijg je een diffuser geleverd. Hiermee creëer je volume in jouw haar. Ben jij gezegd met een mooie bos krullen? Dan accentueert de diffuser deze, voor een perfecte krul. De blaasmond die je erbij krijgt is erg smal. Hierdoor kan je met iedere lok preciezer te werk gaan en krijg je eenvoudiger een strak gestyled kapsel. Regelmatig schoonmaken Om ervoor te zorgen dat de föhn haar kwaliteit behoudt, is het belangrijk om het filter schoon te houden. Dit kun je eenvoudig doen, doordat je hem van het apparaat kan afhalen.


sterren: identiekEUR: 123.00

Andere producten uit deze categorie

Medisana MTP PRO BOVENARM Bloeddrukmeter

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana MTP PRO BOVENARM Bloeddrukmeter

Remington HC5810 Tondeuse

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Remington HC5810 Tondeuse

Medisana BS 475 Weegschaal

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana BS 475 Weegschaal

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties