verzorging | expert

Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel Krulborstel

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel Krulborstel (Babyliss-668E-Smooth-Boost-Krulborstel-Krulborstel372572982)

Met de Babyliss 668E Smooth Boost krulborstel creëer jij jouw perfecte look. De föhnborstel is prettig in gebruik voor korter haar, tot boven de schouders. Er zitten twee opzetstukken van 22 mm bij, waardoor je op jouw gewenste manier de krulborstel kunt gebruiken. Dankzij de evenredige verdeling van de warme lucht wordt jouw haar gelijkmatig en effectief gestyled. Voordelen van de Babyliss 668E Smooth Boost * Dual voltage 115 en 230 V - neem hem mee op reis! * 2 temperatuurinstellingen * 2 opzetstukken Twee opzetstukken Bij deze krulborstel zit een opzetstuk met harde pinnen en één van met zachte borstelharen. Ze hebben een diameter van 22 mm, waardoor ze erg geschikt zijn voor kort haar. Probeer uit welk opzetstuk jij het fijnst vindt voor welke look en ga ermee aan de slag. Handig in gebruik De krulborstel heeft een dun handvat en weegt maar 120 gram, waardoor hij makkelijk vast te pakken is. Geen verkrampte handen dus tijdens het borstelen van jouw haar. Het 1, 8 meter meedraaiende snoer zorgt ervoor dat je niet in de knoop komt te zitten met het snoer. Je ervaart voldoende bewegingsvrijheid om jouw haar in model te brengen.


sterren: goedkoopst



EUR: 23.95

Andere producten uit deze categorie

Remington HC5810 Tondeuse

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Remington HC5810 Tondeuse

Medisana MTP PRO BOVENARM Bloeddrukmeter

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana MTP PRO BOVENARM Bloeddrukmeter

Wahl MICRO GROOMSMAN Neustrimmer

Op HardwareComponenten.nl is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Wahl MICRO GROOMSMAN Neustrimmer

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 






Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties